Annuleer 7 dagen van te voren uw geboekte busrit!

Vanaf 1 juli mogen alle stoelen weer bezet worden in de touringcars. Wel blijft een mondkapje verplicht (boven 13 jaar) en beoordelen wij vooraf of reizigers geen coronaklachten hebben.
Terrassen zijn reeds open, musea, pretparken en andere attracties maken zich weer op voor bezoekers. Veel schoolreizen die aan het einde van het jaar zouden plaatsvinden zijn geannuleerd en over schoolreizen aan het begin van het nieuwe schooljaar heerst twijfel; wel of niet reserveren?

Bij Pouw Vervoer begrijpen wij als geen ander dat er nog veel onzeker is, daarom hebben wij onze annuleringsvoorwaarden voor nieuwe boekingeni tot en met 31 december 2020 aangepast; u kunt kosteloos annuleren tot 7 dagen van tevoren. In deze wijken wij in uw voordeel af van de Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van Busvervoer Nederland (KNV).

U kunt daardoor alvast het vervoer voor uw schoolreis of excursie vastleggen bij Pouw Vervoer. Gaat de reis onverhoopt niet door, dan kunt u tot een week voor vertrek kosteloos annuleren. Zo doen wij dat bij Pouw Vervoer!