Nieuws

Zo’n veertienhonderd gasten, geheel in het wit gekleed, hebben zaterdagavond 31 augustus de zomer gevierd met het Dîner en Blanc op de Sophialaan in Den Haag. Pouw Vervoer is met trots vaste vervoerder van Diner en Blanc en maakt hiervoor het vervoersplan, denkt mee en in de logistieke organisatie, het inzetten van coördinatoren en verkeersregelaars.

 

De touringcar is niet alleen nationaal, maar ook Europees gezien de veiligste vorm van personenvervoer over de weg. Dat blijkt uit het vervolgonderzoek dat brancheorganisatie Busvervoer Nederland (onderdeel van KNV) liet uitvoeren door Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV).

Pouw Vervoer Groep heeft de aanbesteding van het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) gewonnen voor het verzorgen van eendaagse busreizen voor een looptijd van drie jaar. De opdracht wordt uitgevoerd door Besseling Travel, een 100% dochter van Pouw Vervoer.

Wist u dat Pouw Vervoer bijna bij elk festival, popconcert of sportevenement met pendelbussen rijdt? In het video interview met Eduard Vermolen ziet en hoort u de manier waarop Pouw Vervoer rondom evenementen werkt.

Inschrijven nieuwsbrief