Pouw Vervoer denkt mee in het vraagstuk van het leerlingenvervoer naar scholen.

Scholen zijn druk bezig met aanpassen van roosters, looproutes en informatieverstrekking. Daarbij is mobiliteit een vraagstuk waar wij juist in zijn gespecialiseerd.

Het voorkomen van een nieuwe lockdown vergt uiterste discipline en zorgvuldigheid. Vanuit het Ministerie van OCW is Pouw Vervoer gevraagd wat de mogelijkheden zijn om onze vervoersdiensten op verantwoorde wijze aan scholen te kunnen bieden.

Pouw Vervoer heeft zich de laatste jaren bewezen als uitstekende partner in schoolreizen, buitenlandreizen, evenementen en calamiteitenvervoer. De afgelopen weken hebben wij ons gespecialiseerd in ‘Corona Proof’ personenvervoer binnen de regelgeving van het RIVM.

Dit heeft geresulteerd in aanpassingen van voertuigen, protocollen voor reizigers/chauffeurs, levering van preventiemiddelen en adviseren wij openbaar vervoer bedrijven over een juiste invulling van haar vervoersdiensten. Daar waar nodig ondersteunen wij hen hierin ook operationeel met zowel onze touringcars en onze openbaar vervoer bussen.

Leerlingen wordt verzocht geen gebruik te maken van het reguliere openbare vervoer. Wij nemen het stokje nu tijdelijk over van het openbaar vervoer, met vooraf afgestemde schema’s, protocollen en routes.

Neem contact met ons op om uw mobiliteitsvraagstukken te bespreken. Wij hebben de beschikking over 195 voertuigen, ook voor kleine groepen tot 8 personen kunt u ons benaderen.
Wij zijn bereikbaar op 030-6868300 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..