Pouw Vervoer denkt mee in het vraagstuk van het leerlingenvervoer naar scholen.

Scholen zijn druk bezig met aanpassen van roosters en informatieverstrekking. Na de zomer worden de maatregelen binnen nog verder versoepeld. Mobiliteit is een vraagstuk waar wij juist in zijn gespecialiseerd.

Nu de maatregelen zijn versoepeld vergt het voorkomen van een nieuwe lockdown uiterste discipline en zorgvuldigheid. Vanuit het Ministerie van OCW is Pouw Vervoer gevraagd wat de mogelijkheden zijn om onze vervoersdiensten op verantwoorde wijze aan scholen te kunnen bieden.

Pouw Vervoer heeft zich de laatste jaren bewezen als uitstekende partner in schoolreizen, buitenlandreizen, evenementen en calamiteitenvervoer. Pouw Vervoer heeft zich gespecialiseerd in ‘Corona Proof’ personenvervoer binnen de regelgeving van het RIVM.

Dit heeft geresulteerd in aanpassingen van voertuigen, protocollen voor reizigers/chauffeurs, levering van preventiemiddelen en adviseren wij openbaar vervoer bedrijven over een juiste invulling van haar vervoersdiensten. Daar waar nodig ondersteunen wij hen hierin ook operationeel met zowel onze touringcars en onze openbaar vervoer bussen.

Iedereen mag weer gebruik maken van het openbare vervoer en in sommige gevallen zijn dienstregelingen nog niet optimaal of worden bepaalde routes niet gereden.

Neem contact met ons op om uw mobiliteitsvraagstukken te bespreken. Wij hebben de beschikking over 195 voertuigen, ook voor kleine groepen tot 8 personen kunt u ons benaderen.
Wij zijn bereikbaar op 030-6868300 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..