Wij blijven dezelfde veiligheid, kwalititeit en flexibiliteit bieden, daar staan wij voor!

De wereld is in hoog tempo veranderd en ook wij willen snel terug naar een normale samenleving met gevulde bussen waar zonder regels kan worden in- en uitgestapt en vrije plaatsenkeuze. Daarom houden wij ons strikt aan de regels van de overheid en vertalen dit naar de praktische en dagelijkse invulling van ons werk. Kantoormedewerkers draaien wisseldiensten; een aantal dagen werken wij op kantoor en een aantal dagen thuis. Onze kantine heeft een update ondergaan, zodat collega’s op gepaste afstand kunnen pauzeren.

Binnen het touringcarbedrijf zijn wij in maart direct gestart met het doorvoeren van aanpassingen in onze voertuigen, zodat veilig reizen met een touringcar mogelijk blijft.
We bedenken creatieve oplossingen en voeren die samen met onze in-house werkplaats door binnen ons uitgebreide wagenpark. Vanzelfsprekend volgen we hierin nauwgezet de aanwijzingen vanuit de overheid.

Flexibele oplossingen, veilig vervoer en doen wat je belooft; zo werken we bij Pouw Vervoer al meer dan 25 jaar en dat blijft gelukkig wel onveranderd.
We hebben een hecht team op de weg, op kantoor en in de werkplaats. Samen zorgen wij ervoor dat wij ook bij grotere uitvragen snel kunnen zorgen voor passende capaciteit die voldoet aan de richtlijnen van de RIVM. Veilig reizen, dat blijft!