Een bus huren voor het leukste schoolreisje?

Dat doe je bij Pouw Vervoer!

Voor veel kinderen en docenten is het schoolreisje het hoogtepunt van het jaar, maar voor de organisator betekent het veel extra werk. Pouw Vervoer staat voor een nauwe samenwerking en probeert zoveel mogelijk te helpen om een geslaagd schoolreisje te organiseren. Pouw Vervoer is al vele jaren de partner voor het busvervoer van een schoolreisje van vele scholen in heel Nederland. Dat is ook niet vreemd, een schoolreisje is ontzettend leuk om te rijden met een bus vol gezellige kinderen en leraren! Een vaak genoemde reden dat scholen bij ons een goedkoop schoolreisje boeken, is dat wij heel centraal in Nederland gevestigd zijn. Pouw Vervoer is altijd in de buurt!  Kindvriendelijke touringcars. ✓ Eten en drinken in de touringcar. Goedkoop schoolreisje gegarandeerd.

Basisonderwijs

Op een basisschool is het altijd een drukte van belang en het organiseren van een schoolreisje kan tijdrovend zijn. Wij maken het huren van een bus zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt er voor kiezen alleen een bus te huren en de rest van de organisatie zelf uit te voeren. Wij kijken dan samen met jullie welke bus het beste bij jullie schoolreisje past: een luxe touringcar, een dubbeldekker, een partybus of wellicht toch een budgetoplossing met een lijn- tourbus. Uiteraard kunnen wij ook de complete schoolreis verzorgen. In één oogopslag zie je de kosten voor het busvervoer en de entree!

Onze chauffeurs weten hoe ze om moeten gaan met jonge kinderen die bruisen van de energie op de dag van het langverwachte schoolreisje. Natuurlijk zijn er regels in de bus, maar altijd in overleg met de docenten en begeleiders! Niet voor niets werken we met veel basisscholen al jaren met veel plezier samen.

Middelbaar onderwijs

In het middelbaar onderwijs staan er vele soorten reizen op de jaaragenda. Bij Pouw Vervoer kun je voor elk type busreis de juiste bus huren. Een excursie, werkweek, citytrip, meerdaagse reis of skireis, wij helpen je graag voor jouw groep de beste oplossing te vinden. Pouw Vervoer werkt met veel middelbare scholen in Midden-Nederland intensief samen, zo zorgen we altijd voor een passende oplossing op maat gemaakt. Voor veel populaire attractieparken kun je ook de entreebewijzen bij ons bestellen. Dat scheelt ook weer een hoop gedoe bij de kassa van het attractiepark. Gemakkelijk en voordelig!

Het ultieme schoolreisje

Wilt u écht een onvergetelijk schoolreisje voor de schoolkinderen? Kies dan voor de PartyPOUWer feestbus. De inmens populaire feestbus viel op bij Columnist Niels Herijgens van BN de Stem welke er een artikel over schreef. De genoemde bussen in het artikel zijn de feestbussen van Pouw Vervoer! https://www.bndestem.nl/columns/uit-die-bus-vol-kinderen-kwam-rook-en-er-klonk-muziek-atje-voor-de-sfeer~a74d2e51/

 Schoolreisje touringcar

Inschrijven nieuwsbrief