Nieuws

De Gemeente Utrecht en touringcarbedrijf Pouw Vervoer B.V. uit Vianen hebben een meerjarige vervoersovereenkomst gesloten voor het schoolzwemvervoer. Deze overeenkomst start in het schooljaar 2019-2020 en kent een looptijd van twee schooljaren en mogelijkheid tot meerdere verlengingsjaren. Het betreft vervoer van circa 1.000 leerlingen plus begeleiding die reizen met deze vervoersvorm.

Pouw Gem Utrecht Zwem vervoer Li min

Pouw vervoer en een opdracht met 300 touringcars en 100.000 congresbezoekers.

Bekijk de registratie van dit mega project door op de 'lees meer' knop te klikken:

Zo’n veertienhonderd gasten, geheel in het wit gekleed, hebben zaterdagavond 31 augustus de zomer gevierd met het Dîner en Blanc op de Sophialaan in Den Haag. Pouw Vervoer is met trots vaste vervoerder van Diner en Blanc en maakt hiervoor het vervoersplan, denkt mee en in de logistieke organisatie, het inzetten van coördinatoren en verkeersregelaars.

Pouw vervoer diner en blanc min

De touringcar is niet alleen nationaal, maar ook Europees gezien de veiligste vorm van personenvervoer over de weg. Dat blijkt uit het vervolgonderzoek dat brancheorganisatie Busvervoer Nederland (onderdeel van KNV) liet uitvoeren door Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV).

Pouw Vervoer Bus onder viaduct