Met een touringcar van Pouw Vervoer is de sneeuw altijd dichtbij!

Het heerlijke gevoel om van een witte piste af te skiën of te langlaufen door een prachtig landschap is minder ver dan u misschien verwacht. Of u nu een dagje op een indoor piste wil skiën, een dag / weekend naar het mooie Winterberg gaat of een week op wintersport wilt in de Alpen, bij Pouw Vervoer kun je altijd de juiste bus boeken naar de wintersport.

Met een busreis heb je ten eerste een geheel opslagcompartiment en geen beperking qua gewicht, de ski’s kunnen eenvoudig in het ruim of in de speciale skikist welke er achter een bus kan worden gemonteerd. Ten tweede zijn de kosten van een busreis soms nog lager dan met een luxeauto de reis te maken, denk eens aan brandstof, de aanschaf van winterbanden en sneeuwkettingen die verplicht zijn in het buitenland. Daar heb je als busreiziger niet mee te maken!

Bus naar de wintersport

Onze chauffeurs en touringcars zijn goed voorbereid op winterse omstandigheden en brengen je graag naar het Alpincenter in Bottrop, naar Winterberg of een van de andere prachtige skidorpen in het Sauerland of gaan met jullie een week op pad naar een skigebied met sneeuwzekerheid. Het is ook mogelijk om diverse plaatsen tijdens de wintersportreis om de dag te bezoeken, zo kun je meerdere skigebieden zien en maakt je vakantie nog avontuurlijker.

Wij hebben aantrekkelijk geprijsde wintersport aanbiedingen geschikt voor elke groep. Vraag bij onze verkoop naar de diverse mogelijkheden.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief