Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van Pouw Vervoer

Een Pouw Vervoer chauffeur weet als geen ander dat busvervoer meer is dan een groep van A naar B brengen. Uw chauffeur is een gastheer (of vrouw) en zal ook zijn best doen zodat iedere passagier met een goed gevoel de bus verlaat.

Opleidingen

Een gastvrije en vriendelijke chauffeur vinden wij erg belangrijk, maar nog belangrijker is veiligheid. Wij stellen dan ook hoge opleidingseisen aan onze touringcarchauffeurs en doen regelmatig aan bijscholing. Bovendien worden de chauffeurs onderworpen aan medische keuringen. Voor onze inspanningen op het gebied van kwaliteit en veiligheid volgens de kwaliteitsnorm van Busvervoer Nederland (voorheen SKTB), mogen wij ons al sinds jaar en dag een ISO:9001 keurmerkbedrijf noemen.

Milieubewust

Om onze totale CO² uitstoot te verkleinen vragen wij onze chauffeurs zo zuinig mogelijk te rijden. Om hen hierbij te ondersteunen bieden we de cursus zuinig rijden aan, met succes! Door een zuinige rijstijl van onze chauffeurs en moderne motors is de totale  CO² uitstoot van Pouw Vervoer aanzienlijk verminderd. rijden rijden alle bussen bij de Pouw Vervoer Groep op klimaatneutrale brandstof.

Werken bij Pouw Vervoer?

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Ben je enthousiast, vriendelijk, flexibel en klantgericht? Kijk dan eens op onze vacaturepagina voor meer informatie of bezoek onze speciale banensite werkenbijpouwvervoer.nl

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief