Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in de regio Utrecht, van luxe touringcar, partybus tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kun je elk type bus met chauffeur huren voor alle soorten busvervoer.

Wat begon als een wekelijkse busrit naar een discotheek, is jaren later uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige busbedrijven van Nederland met maar liefst honderdvijftig bussen. Met een divers wagenpark en een eigen garage hebben wij comfortabele en veilige touringcars, dubbeldekkers, gelede bussen, partybussen en lijn- tourbussen. Op deze pagina kun je meer over onze geschiedenis lezen.

Pouw Vervoer is gespecialiseerd in samenwerking met het voortgezet onderwijs, ondersteuning voor het openbaar vervoer en biedt totaaloplossingen bij evenementen. Wij onderscheiden ons door een intensieve samenwerking met onze klanten, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Een touringcar huren bij Pouw Vervoer

Bij Pouw Vervoer hebben we niet alleen prachtige touringcars in ons wagenpark maar kunnen we je ook vervoeren in dubbeldekkers, gelede bussen of lijn- tourbussen. Dit zorgt dat we voor elk groepsvervoer een passende bus beschikbaar hebben. Daarbij zijn wij sinds jaar en dag een gecertificeerd touringcarbedrijf, toegekend door Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, service en veiligheid.

Specialist in evenementenvervoer

Het organiseren van het vervoer bij een evenement of festival is een vak apart en Pouw Vervoer heeft zich hierin door jarenlange ervaring gespecialiseerd. Jaarlijks vervoeren we duizenden evenement- en festivalbezoekers door het hele land met pendelbussen of per luxe touringcar.

Samenwerken met het onderwijs

Wij werken intensief samen met veel onderwijsinstellingen in regio Utrecht. We regelen niet alleen het schoolreisvervoer voor het basisonderwijs maar zijn met name gespecialiseerd in vaste samenwerkingen met het middelbaar en hoger onderwijs.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief