Het coronavirus is nog niet uit onze maatschappij verdwenen. De besmettingen lopen weer op maar gelukkig blijven de ic opnames laag. Door de kabinetsmaatregelen in de aanpak van het coronavirus, zijn de maatregelen versoepeld. We moeten er voor blijven waken dat wij deze maatregelen blijven hanteren zodat het virus niet opnieuw ons leven gaat beheersen. Het coronavirus heeft ons blootgesteld aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten blijven bieden. 

Wat betekenen de versoepelingen voor het busvervoer?

Busvervoer vanaf 1 juli

1) Bij touringcar vervoer voor alle leeftijden mag de volledige capaciteit van de bus kan gebruikt worden, onder de volgende voorwaarden:
– De passagiers houden anderhalve meter afstand tot de chauffeur
– Passagiers vanaf 13 jaar dragen mondkapjes
– De passagiers verklaren vooraf dat zij gezond zijn
– Zie verder de Covid19 Richtlijn Touringcar vervoer

Voorzorgsmaatregelen
Wij volgen consequent de actuele richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij zorgen dat onze voertuigen extra worden schoongemaakt na elk gereden rit. Ook nemen de chauffeurs gepaste afstand tot onze passagiers in acht en mogen de eerste rijen zitplaatsen rechts en links in de bus niet gebruikt worden. Deze crisis vraagt uitdrukkelijk aan een ieder verantwoordelijkheid te nemen. Uw gezondheid en van onze medewerkers is voor ons het belangrijkst.

Op kantoor
Ons kantoor blijft beperkt bezet door collega’s om de voortgang van de processen te bewaken. Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen werken de kantoormedewerkers per afdeling soms thuis of op kantoor.

Zorg voor u zelf en voor elkaar.