De door de Almeerse Scholen Groep (ASG) uitgeschreven Europese Aanbesteding is gewonnen door de combinatie Pouw Vervoer uit Vianen en Gebo Tours uit Nieuwleusen.

Pouw Vervoer en Gebo Tours nieuwe vervoerspartners Almeerse Scholen Groep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De kerncompetenties van deze vervoerderscombinatie sluiten naadloos aan bij de doelstellingen die de Almeerse Scholen Groep (ASG) aan haar mobiliteitspartner verbindt. Tussen ASG en Pouw / Gebo is een overeenkomst van maximaal 4 jaar gesloten.

Grote spelers met gezamenlijke waarden

Met 8 middelbare scholen, 37 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs is de Almeerse Scholen Groep een belangrijke speler in haar regio. ASG hecht net als Pouw Vervoer in haar organisatie aan duurzaamheid, kwaliteit, samenwerking, innovatie en continue ontwikkeling van medewerkers. Samen met haar decennialange ervaring binnen het school(reizen)vervoer en een mobiliteitsnetwerk met landelijke dekking is de combinatie Pouw Vervoer / Gebo voor ASG als winnaar uit de bus gekomen.

We kijken uit naar onze duurzame samenwerking

“We zijn trots dat ASG ons heeft gekozen als haar exclusieve mobiliteitspartner. De implementatieperiode loopt zoals gepland en de eerste indruk van elkaar is bijzonder positief”, reageert Johan Pouw, eigenaar van Pouw Vervoer. Hij vult aan: “We kijken uit naar onze duurzame samenwerking en alle gave reizen en excursies met de kinderen en leraren van de Almeerse Scholen Groep.”

 

Inschrijven nieuwsbrief