Pouw Vervoer breidt touringcar vloot uit met vier gloednieuwe Mercedes-Benz Tourismo's!

Pouw Vervoer is verheugd om de aanstaande komst aan te kondigen van vier gloednieuwe Mercedes-Benz Tourismo touringcars! De eerste van deze ultramoderne touringcars is gisteren al afgeleverd en de overige drie volgen binnenkort.

"We zijn ontzettend trots om deze prachtige nieuwe aanwinsten aan onze vloot toe te voegen", aldus Martijn Ponsen, operationeel directeur bij Pouw Vervoer. "De Mercedes-Benz Tourismo staat bekend om zijn comfort, veiligheid en efficiëntie, en we zijn ervan overtuigd dat onze passagiers hier optimaal van zullen profiteren."

De nieuwe touringcars bieden plaats aan maximaal 59 passagiers en zijn uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder comfortabele stoelen, airconditioning, WiFi en multimedia-systemen. Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed: de Tourismo is voorzien van de nieuwste rijhulpsystemen en voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen.

De komst van de nieuwe Mercedes-Benz Tourismo's is een belangrijke stap in de verdere groei van Pouw Vervoer. "We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden", zegt Ponsen. "Met deze nieuwe touringcars kunnen we dat niveau van service nog verder verhogen."

De overige drie touringcars worden de komende weken gespoten en bestickerd in de herkenbare 'Pouw Vervoer' branding. Zodra alle vier wagens klaar zijn, zullen ze met trots gepresenteerd worden aan het publiek.

Pouw Vervoer Mercedes Tourismo1 min

Pouw Vervoer Mercedes Tourismo2 min 

Inschrijven nieuwsbrief