Pouw Vervoer rijdt het eerste elftal, Jong FC Utrecht en de jeugdelftallen van FC Utrecht.

Onlangs sloten het Utrechtse touringcarbedrijf Pouw Vervoer en FC Utrecht de langverwachte overeenkomst. “Hoewel wij al meer dan 10 jaar het vervoer voor FC Utrecht mogen verzorgen, was het formeel sluiten van een overeenkomst er eigenlijk nog nooit van gekomen. ‘Maar nu het zover is zijn wij supertrots om het eindelijk geformaliseerd te hebben’, aldus Johan Pouw directeur van het gelijknamige touringcarbedrijf. Met onder andere de FC Utrecht spelersbus verzorgen wij het vervoer van het eerste elftal, Jong FC Utrecht, de jeugdelftallen en komt u de spelersbus tegen op FC Utrecht business evenementen. Daarnaast mogen wij met onze evenementen bussen en touringcars het supportersvervoer bij uit- en thuiswedstrijden verzorgen. Met taxibusjes en touringcars verrichten wij het vervoer voor de toekomstige topspelers van Utrecht. De gehele regie omtrent alle vervoersvormen geschiedt vanuit ons eigen regiecentrum in Vianen.

Pouw Vervoer spelersbus FC Utrecht 1 min

Onze FC Utrecht spelersbus is geheel in stijl en in de kleuren van FC Utrecht. Indien FC Utrecht de spelersbus niet nodig heeft, is het mogelijk deze te huren. Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling via 030-6868300, de prijs aanvragen button of stuur een Whatsapp bericht via de knop op onze website.

Naast FC Utrecht levert de Pouw Vervoer Groep inmiddels exclusieve spelersbussen aan meerdere voetbalclubs zoals o.a.; Almere City, SV Spakenburg, VV Eemdijk, IJsselmeervogels, VV De Meern, VV Hoogland, VV Montfoort/ Montfoort S.V.’19, DHSC, FC de Bilt, VV Benschop, IJFC, VVIJ

Op de foto:
Thijs van Es – Johan Pouw – John van den Hurk

FC Utrecht 5 jaar overeenkomt min

 

 

Inschrijven nieuwsbrief