Pouw Vervoer verzorgt in opdracht van MOJO Concerts al jarenlang door heel Nederland het busvervoer richting de MOJO-concerten in het GelreDome, de ZiggoDome en AFAS Live.

Tijdens festivals van MOJO Concerts vervoert Pouw Vervoer bezoekers op en rondom het festivalterrein. Op 17 mei 2022 hebben zij deze fantastische samenwerking voor vijf jaar verzegeld. ,,Al jaren verzorgen wij het pendelvervoer op grote evenementen als Lowlands, Down The Rabbit Hole en Woo Hah, maar van het formeel sluiten van een overeenkomst was het eigenlijk nooit gekomen.”, zegt Pouw Vervoer eigenaar Johan Pouw.

Vorige week zette hij samen met MOJO-festivaldirecteur Ronny Hooch Antink zijn handtekening onder de vijfjarige samenwerkingsovereenkomst. ,,Een bevestiging van een solide samenwerking voor de komende jaren waarin geweldige en grootse evenementen op de agenda staan”, aldus Eduard Vermolen – Projectmanager evenementen. 

Derk-Wantia-Johan-Pouw-Ronny-Hooch-Antink-Eduard-Vermolen

Door het professioneel georganiseerde busvervoer hopen de partijen dat bezoekers niet kiezen voor de auto maar voor de bus. ,,Verduurzaming is juist in de evenementenbranche enorm belangrijk” benadrukt Johan Pouw. ,,Een evenement lijkt ieder jaar weer hetzelfde, maar bezoekersaantallen, programmatijden en busroutes kunnen wijzigen. Het concept wordt ieder jaar aangepast en daarom zoeken we altijd naar de meest efficiënte aanrijroutes om bezoekers snel en veilig te vervoeren.” Nog een voordeel ten opzichte van de auto, je stapt voor de ingang van het festival uit. Dat scheelt je parkeerkosten en een stuk lopen!
We kijken uit een paar goedgevulde festivalzomers: ,,Onze planning is weer helemaal volgeboekt met de gaafste evenementen!

Inschrijven nieuwsbrief