De opdracht betreft het busvervoer van en naar de schaatsbaan wat onderdeel uitmaakt van het LekkerFit! programma van Gemeente Rotterdam.

Dankzij het ‘LekkerFit!-programma’, een programma vanuit gemeente Rotterdam om een gezonde en actieve leefstijl onder de aandacht te brengen bij Rotterdamse kinderen tot 14 jaar, kunnen deze winter ruim 5100 leerlingen vrij schaatsen met hun klasgenootjes en gymleraar op het ijs van de Rotterdamse schaatsbaan. Dit seizoen hebben meer dan 60 basisscholen zich aangemeld voor het schoolschaatsen. Pouw Vervoer is trots hier onderdeel van te mogen uitmaken.
Het LekkerFit! programma omvat vele activiteiten en in de winter is schoolschaatsen een vaste prik op de LekkerFit!-agenda. Zo kunnen zo veel mogelijk leerlingen op een leuke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de oer-Hollandse volkssport. Inmiddels zijn 94 Basisscholen aangesloten op het Rotterdamse LekkerFit! Programma. Op de foto Marc Brink van Pouw Vervoer en Phebe ten Cate van Schaatsbaan Rotterdam.

Pouw Vervoer Schaatsbaan collage

Inschrijven nieuwsbrief