Week 24 2024 stond bij Pouw Vervoer en Besseling Travel in het teken van de Tour du ALS.

Pouw Vervoer Groep hecht veel waarde aan het steunen van Stichting ALS Nederland en Tour du ALS in hun strijd tegen ALS. Met dit in gedachten hebben wij dan ook met alle plezier onze splinternieuwe Mercedes-Benz Tourismo touringcar gesponsord. Samen met 40 enthousiaste leerlingen vertrokken operationeel directeur Martijn Ponsen en chauffeur Niels van Vliet richting Mont Ventoux.

Eenmaal aangekomen ondersteunden wij de deelnemers die fietsend of lopend de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen. Aan de top van Mont Ventoux stonden Martijn en Niels vervolgens klaar om iedereen weer veilig terug te brengen naar Village Départ. De dag erna vond het main event plaats van Tour du ALS, ook hier stonden wij uiteraard weer klaar om alle deelnemers en bezoekers heen- en weer te pendelen tussen Mont Ventoux en Village Départ.

Martijn verteld: “Samen met Niels maakten we van deze ritten een feest, waarbij uit volle borst werd meegezongen met Bloed, Zweet & Tranen. Dit was voor ons als chauffeurs een bijzonder moment. Tijdens onze ritten en verblijf hadden we ontroerende gesprekken met deelnemers en vrijwilligers over hun ervaringen met deze ziekte. Het was mooi om te zien hoe iedereen verbonden was in de strijd tegen ALS en het inzamelen van geld voor noodzakelijk onderzoek en ondersteuning van patiënten. Hulde aan alle deelnemers die de Mont Ventoux hebben beklommen, fietsend of lopend, en geld hebben ingezameld. Grote complimenten aan de vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!”

Pouw Touringcar Mont Ventoux 2

Inschrijven nieuwsbrief