Op 17 november 2020 heeft Pouw Vervoer een uitbreiding van hun samenwerking met Keolis Nederland getekend. Op 13 december a.s. start Pouw Vervoer met de ondersteunende Openbaar Vervoersdiensten in het concessiegebied IJssel – Vecht in opdracht van Keolis.

Vanaf december 2020 verzorgt Keolis Nederland het busvervoer op de Veluwe, in Midden-Overijssel en in Apeldoorn en Zwolle. Pouw Vervoer is als ondersteunend partner trots op deze uitbreiding van de samenwerking, daar er gekeken werd naar duurzaamheid, flexibiliteit én service aan de reiziger. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde mobiliteitsonderneming Keolis.

De bussen van Pouw Vervoer gaan rijden met het merk en de huisstijl van RRReis in een paars-blauw-groene stijl. De schrijfwijze van RRReis met drie keer een ‘R’ staat symbool voor de samenwerking van de drie provincies betreft de mobiliteit in de regio. Pouw Vervoer vecht ijssel min

Een uitbreiding van de diensten in genoemd gebied sluit aan bij onze lange termijn visie. Waarbij wij onze lokale vestigingen in Nederland meer zullen voorzien van lokale vervoersopdrachten, immers er is niemand die gebieden beter kent als onze werknemers die er wonen en werken. ‘De veranderende markt door COVID-19 draagt bij aan een versnelde aanpassing van onze organisatie’, licht Martijn van der Kroef namens Pouw Vervoer toe. In het kader deze werkzaamheden in dit gebied zijn wij op zoek naar nieuwe collega's uit de regio Amersfoort.

Pouw Vervoer is voor Keolis geen onbekende partner. In verschillende andere concessiegebieden verricht Pouw Vervoer reeds Openbaar Vervoer en Flexdiensten zoals SyntusFlex.

Deze implementatie volgt al snel na het leveren van mobiele testunits in opdracht voor de GGD GHOR.

Inschrijven nieuwsbrief