Kalsbeek en Minkema ondertekenen gezamenlijk contract busvervoer met Pouw Vervoer

Jaarlijks maken de leerlingen van de twee middelbare scholen in Woerden vele busreizen voor bijvoorbeeld werkweken en excursies. De scholen hebben de handen ineengeslagen en na een gezamenlijk doorlopen Europese aanbesteding een contract afgesloten met Pouw Vervoer.

Een goede afstemming, samenwerking en een kosten-efficiencyslag waren de belangrijkste redenen voor het Minkema College en het Kalsbeek College (St CVO Woerden) om een gezamenlijk Europees aanbestedingstraject te starten voor een nieuw contract voor het busvervoer van hun leerlingen. Mark de Haas, bestuurder Minkema College: “Door samen op te trekken, hebben we goede afspraken kunnen maken met de vervoerder.”

De overeenkomst bij Pouw Vervoer B.V. is aangegaan voor een periode van vier jaar (tot en met 2028). De winnaar van de Europese aanbesteding is bepaald door het gunningscriterium ‘beste prijs-kwaliteitverhouding'. "Maar we vinden het een fijne bijkomstigheid dat het een regionale partij is geworden”, aldus Tijmen S., bestuurder Kalsbeek College. “Hiermee zijn de lijntjes kort en dragen we als scholen bij aan de ontwikkelingen van regionale bedrijven.”

Directeur van Pouw Vervoer, Martijn van der Kroef, is vereerd dat zij de gezamenlijke aanbesteding van het Minkema College en het Kalsbeek College hebben gewonnen. Van der Kroef: “Dit getuigt van onze voortdurende inzet voor de hoogste kwaliteit en de beste prijs en past bij ons streven naar uitmuntendheid in elke rit die we verzorgen.”

 Martijn vdK Kalsbeek Minkema

 

Inschrijven nieuwsbrief