Bus huren Alphen aan den Rijn

Uiteraard brengen we u ook vanuit Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Reeuwijk en Mijdrecht naar uw gewenste bestemming in een mooie touringcar, een bus huren Alphen aan den Rijn regelt u bij Pouw Vervoer!

Luxe touringcar

Alphen aan den Rijn is het kloppende Groene Hart van Nederland en een prima uitvalsbasis om een bus te huren voor een dagtocht in Nederland. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u ook in Alphen aan den Rijn graag van dienst. Omdat vanuit Alphen aan den Rijn alle grote steden binnen handbereik liggen is een avondje stappen in onze Pouw partybus of in een van onze touringcars een goede keuze! Pouw Vervoer is u graag van dienst en kan u informeren over touringcar verhuur en de leukste bedrijfsuitjes met onze dubbeldekker.

Natuurlijk zijn we u ook graag in de regio Alphen aan den Rijn zelf van dienst. U kunt bijvoorbeeld het Lakeside festival bezoeken of naar de jaarlijkse zomermarkt. Waar u vanuit Alphen aan den Rijn dan ook naar toe wilt, bij Pouw Vervoer kunt u altijd de juiste bus huren.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief