Bus huren Amsterdam

U bent op zoek naar een touringcar of een bus uit de regio Amsterdam? Bij Pouw Vervoer kunt u een bus huren vanuit elke locatie en voor elk type busvervoer. We zijn u ook graag vanuit Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer of Weesp van dienst.

Gaat u binnenkort naar onze hoofdstad, dan is de kans groot dat u een touringcar van Pouw Vervoer tegen komt! Of u nu een dagje wilt gaan shoppen, het Rijksmuseum of Anne Frankhuis bezoekt of rustig langs de Amsterdamse grachten wilt slenteren, u komt er door een bus te huren bij Pouw Vervoer. Onze chauffeurs brengen u zo dicht mogelijk bij uw Amsterdamse bestemming in een luxe touringcar, dubbeldekker of goedkope lijn-tourbus. Wij zijn in samenwerking met het Rijksmuseum, Stedelijk en van Gogh Museum betrokken bij het project Museumpleinbus, waarbij we elke dag basisschoolkinderen naar een van de drie musea brengen.

Touringcar in Amsterdam

Natuurlijk kunt u ook vanuit Amsterdam een bus huren. We zijn van alle markten thuis, schoolreisvervoer, groepsvervoer, openbaar vervoer en evenementenvervoer behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een touringcar staat in Amsterdam vaak voor grote uitdagingen door de drukte, het historische karakter en de nauwe grachten. Onze ervaren chauffeurs zullen u zo dicht mogelijk bij uw bestemming afzetten, ondanks de drukte. Zo kunt u voor een festival als Valtifest pendelvervoer regelen of een voor een school uit de Pijp het jaarlijkse schoolreisje.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief