Bus huren Culemborg

U wilt een bus huren in regio Culemborg? We zijn u ook graag van dienst in Beusichem, Schalkwijk, Beesd of Everdingen. Bus huren Culemborg, bel snel Pouw Vervoer!

Uiteraard kunt u ook vanuit Culemborg een bus huren bij Pouw Vervoer. Door onze verhuizing van IJsselstein naar Vianen, dus naar de andere kant van de Lek, zijn we in een ogenblik met onze touringcars in Culemborg of in de nabije omgeving. Door ons diverse wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, dubbeldekker, pendelbus, rolstoelbus, Pouw XXL bus en onze Pouw partybus) kunnen we u van dienst zijn voor elke type reis.

Op schoolreis

Naast groepsvervoer kunt u ook bij ons terecht voor schoolreisvervoer naar de leukste bestemmingen. De organisatie van een schoolreisje is altijd veel gedoe voor diegene die het uitje mag organiseren. Kijk eens bij onze praktische schoolreis tips voor meer informatie!

U kunt niet alleen een bus huren voor groepsvervoer maar ook voor evenementenvervoer, schoolreisvervoer en het ondersteunen van het openbaar vervoer in de regio Culemborg.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief