Touringcar huren Geldermalsen

Wilt u een bus huren in regio Geldermalsen? Pouw Vervoer is u ook graag van dienst vanuit Beesd, Leerdam, Buren, Meteren, Tricht, Deil en Ophemert.Touringcar huren Geldermalsen, bij Pouw Vervoer stapt u altijd in een prachtige touringcar!

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een touringcar huren. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Geldermalsen graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en ondersteunen we in regio Geldermalsen het openbaar vervoer.

Op reis in de regio

Geldermalsen is geleden in een prachtige regio, maar wilt u toch wat verder weg is een touringcar een goed vervoersmiddel. De gezelligheid start al in de bus en het is de gelegenheid eens goed bij te praten met collega’s of vrienden.

Voordelig een touringcar huren

Het huren van een touringcar is geen goedkope aangelegenheid, maar het kan goedkoper! Kijkt u eens bij onze bespaartips voor tips hoe het huren van een bus een stuk goedkoper kan! Reis bijvoorbeeld buiten de spits en bespaar flink op de kosten voor de bus, zodat u tijdens het uitje een extra rondje kunt geven!

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief