Bus huren Leerdam

Uiteraard brengen we u ook vanuit Beesd, Asperen, Heukelum, Hoogblokland en Arkel naar uw bestemming in een van onze touringcars. Vraag onze medewerkers advies over de leukste bestemmingen! Bus huren Leerdam, bij Pouw Vervoer bent u aan het juiste adres.

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een touringcar huren. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Leerdam graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en ondersteunen we in regio Leerdamhet openbaar vervoer.

De leukste bestemmingen

Leerdam is centraal geleden in Nederland, dus de leukste bestemmingen zijn nooit ver weg! Wat dacht u van een leuke dag Rotterdam om het havengebied te bezoeken of een dagje in de wondere wereld van de Efteling. We brengen u graag met een van onze prachtige touringcars naar de mooiste plaatsen van Nederland.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief