Pouw Vervoer organiseert zaterdag 23 oktober een 'keertje op de busdag' om personen met een B rijbewijs eens te laten rijden met een bus. Heb jij weleens gedacht: 'Dat lijkt me eens gaaf om te doen!' NU kan het, bij Pouw Vervoer!

Veel mensen lijkt het een keertje gaaf om met een bus/touringcar te rijden Maar ook spannend of zelfs eng om met zo'n groot gevaarte de weg op te gaan. Met een ervaren instructeur is dat helemaal niet zo! Bij Pouw Vervoer werken vele chauffeurs die ook de passie hadden om een keer op zo'n groot voertuig te rijden en wellicht heb jij dat ook! COPYRIGHT DANNY VAN DEN BERGOp 23 oktober kun  je dat zelf eens beleven, mits je je rijbewijs B (autorijbewijs) hebt. Daarnaast kun je praten met andere buschauffeurs en met de recruitmentafdeling van Pouw Vervoer die jou alles kunnen vertellen over het rijden met een bus. Wist je dat Pouw Vervoer de mogelijkheid biedt om kosteloos je busrijbewijs te halen? Chase your dreams! Al heb je de papieren al op zak, zijn er vanuit Pouw Vervoer HR medewerkers aanwezig om diverse mogelijkheden voor jou te bespreken.

Wanneer: Zaterdag 23 oktober 2021
Waar: Hagenweg 3c Vianen
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vereist: Rijbewijs B

Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Lijkt het jou gaaf/stoer/interessant om in een bus te rijden? Wij ontmoeten jou graag 23 oktober! Meld je aan via het formulier hieronder. Of bel 0347-760766 voor meer info.

 

Inschrijfformulier keertje met de bus rijden

Sollicitatie | Pouw Vervoer

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Pouw Kart challenge finish line