Een keer met een bus rijden?  Helaas, we zitten vol!

Pouw Vervoer organiseert op op zaterdag en zondag 11 en 12 februari 2023 de  'keertje-met-de-bus-rijden-dagen' om iedereen met een B rijbewijs eens te laten rijden met een bus. Deze dagen zijn reeds helemaal volgeboekt en het is dan ook niet mogelijk meer te rijden of je ter plaatse in te schrijven. Maar in juni kan het weer, geef je onderstaand op. De datum volgt! Altijd al een keer met een bus/touringcar willen rijden? Wij bieden je de gelegenheid om met zo’n groot gevaarte de weg op te gaan. Uiteraard met ervaren instructeur! Bij  Pouw Vervoer werken vele chauffeurs die ook de wens hadden om een keer op zo'n groot voertuig te rijden en wellicht heb jij dat ook! Binnenkort kun je dat zelf eens beleven, mits je je rijbewijs B (autorijbewijs) hebt. Op deze dag kun je praten met andere buschauffeurs en met de recruitmentafdeling die jou alles kunnen vertellen over het rijden met een bus. Wist je dat Pouw Vervoer de mogelijkheid biedt om kosteloos je busrijbewijs te halen?

Heb je je D- rijbewijs al op zak? Kom dan eens kijken wat wij voor je kunnen betekenen.COPYRIGHT DANNY VAN DEN BERG

Wanneer: Zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023. VOLGEBOEKT
Waar: Vianen - Hagenweg 3c
Tijd: van 10:00 – 16:00 uur
Vereist: Rijbewijs B

Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Lijkt het jou gaaf/stoer/interessant om in een bus te rijden? Bel met ons voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op 0347-760766.

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de februari busrijdagen in Vianen. In juni wordt de volgende dag gepland. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

 

 

Keertje rijden met de busdag | Pouw Vervoer

Invalid Input

Invalid Input

Foutieve invoer

Invalid Input

Invalid Input

Foutieve invoer

 Als je je hebt aangemeld geef je automatisch toestemming voor het openbaar maken van foto- en videomateriaal ten behoeve van pouwvervoer.nl social media kanalen.


Pouw Kart challenge finish line