Een keer met een bus rijden? DAT KAN, bij Pouw Vervoer!

Pouw Vervoer organiseert op zaterdag 25 juni weer een 'keertje-met-de-bus-rijden-dag' bij ons hoofdkantoor in Vianen om iedereen met een B rijbewijs eens te laten rijden met een bus.
Altijd al een keer met een bus/touringcar willen rijden? Wij bieden je de gelegenheid om met zo’n groot gevaarte de weg op te gaan. Uiteraard met ervaren instructeur! Bij Pouw Vervoer werken vele chauffeurs die ook de wens hadden om een keer op zo'n groot voertuig te rijden en wellicht heb jij dat ook! Op 25 juni kun je dat zelf eens beleven, mits je je rijbewijs B (autorijbewijs) hebt. Op deze dag kun je praten met andere buschauffeurs en met de recruitmentafdeling van Pouw Vervoer die jou alles kunnen vertellen over het rijden met een bus. Wist je dat Pouw Vervoer de mogelijkheid biedt om kosteloos je busrijbewijs te halen?
Heb je je D- rijbewijs al op zak? Kom dan eens kijken wat wij voor je kunnen betekenen.COPYRIGHT DANNY VAN DEN BERG

Wanneer: Zaterdag 25 juni 2022 - rijden op deze dag is niet meer mogelijk (vol).
Waar: Vianen, Hagenweg 3c.
Tijd: van 10:00 – 16:00 uur
Vereist: Rijbewijs B

Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Lijkt het jou gaaf/stoer/interessant om in een bus te rijden? Meld je aan via het onderstaande formulier! Je kunt ook bellen met ons voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op 0347-760766.

 

Inschrijfformulier 'keertje met de bus rijden dag'

Keertje rijden met de busdag | Pouw Vervoer

Invalid Input

Invalid Input

Foutieve invoer

Invalid Input

Foutieve invoer

Pouw Kart challenge finish line