Pouw Vervoer heeft de opdracht ontvangen voor het personeelsvervoer rondom de werkzaamheden aan de vernieuwing van de parkeervoorziening Gelre Apeldoorn.

Bij Gelre Apeldoorn wordt er vanaf eind 2021 een nieuwe, toekomstbestendige parkeervoorziening gebouwd voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Onder andere door innovatief met de opdrachtgever mee te denken, het bieden van flexibiliteit en de verscheidenheid in het wagenpark met inzet is de opdracht uiteindelijk aan Pouw Vervoer gegund.

Activiteiten uitbouwen
Volgens directeur Johan Pouw is deze opdracht wederom een uitstekende aanvulling op het huidige werkpakket van het vervoersbedrijf. “Door het uitvoeren van deze opdracht kunnen wij onze activiteiten in duurzaam bouwlogistiek vervoer in Oost-Nederland versterken en verder uitbouwen. Wat betreft duurzaam logistiek vervoer rondom bouwprojecten zijn wij nu actief in de provincies Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland.”

Aansturing centraal
De aansturing van de pendelservice is ondergebracht bij ons Regiecentrum in Vianen. “Wij zijn blij dat de opdrachtgever er voor heeft gekozen om de ritintake en feitelijke aansturing van het vervoer over te laten aan ons als expert.” aldus interim salesmanager Martijn van der Kroef. “De kracht van ons bedrijf ligt nu eenmaal in het efficiënt bezetten en benutten van voertuigcapaciteit. Gelre Apeldoorn heeft minimaal twee jaar het pendelvervoer ingekocht, naarmate de bouw van het project in beslag neemt. Sinds donderdag 1 juli 2021 is de vervoersopdracht in werking.

https://www.gelreziekenhuizen.nl/over-ons/nieuws/bericht/start-voorbereidende-werkzaamheden-vernieuwing-parkerenapeldoorn/

Gelre Apeldoorn Duurzaam met Pouw op de Bouw min

Inschrijven nieuwsbrief