Nieuws

In het weekend van 16 tot en met 18 augustus vond de 27e editie van Lowlands plaats. Pouw Vervoer verzorgde de pendeldienst tussen station Lelystad en het festivalterrein in Biddinghuizen en weer terug.  Nina Milder van 3FM stapte bij Arjan Nieuwboer in de bus en schreef er een prachtig verhaal over. Het staat op de site van 3FM/lowlands maar wij delen het natuurlijk ook heel graag op onze site.

Het is een combinatie die je misschien niet snel verwacht, maar wat dacht je van een bijbaan als buschauffeur? Pouw Vervoer zoekt jonge buschauffeurs die we vooral in het weekend in kunnen zetten als buschauffeur bij festivals en evenementenpendels.

In de wintereditie van ONDERNAMEN Woerden staat een mooi interview met Johan Pouw. Hij vertelt hierin enthousiast over de nieuwe locatie in Woerden, direct aan de A12. Hier hebben onder andere de touringcars van Van Rooyen's een mooie uitvalsbasis. Het interview kun je hier lezen.

Google maps heeft een erg handige update gekregen voor zowel bus als treinreizigers. Tijdens het reizen met het openbaar vervoer zal de navigatiebegeleiding realtime notificaties aan de reiziger geven. Zo hoef je nooit meer je halte te missen of te zoeken op het station welk perron je trein vertrekt.

Inschrijven nieuwsbrief